woensdag 10 april
theater

Single Camping

Rode zaal duur: 140 min (incl pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Op 10 april organiseren we na afloop van de voorstelling een gezellige bingo! Zie onderstaande tekst voor meer informatie.

Single Camping | Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.

‘Single Camping’ is een gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatieclown.

‘Single Camping’ is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle, dat is voor iedereen een nachtmerrie. ‘Single Camping’ is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.

Gespeeld door de allerbeste komedie-acteurs van Nederland: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

‘Single Camping’ is een gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatieclown.

Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je – met of zonder kinderen – niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar.. een camping. Speciaal voor singles.

‘Single Camping’ is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle – dat is voor iedereen een nachtmerrie. ‘Single Camping’ is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.

Doe je mee met onze bingo?

Om nog wat langer in de campingsfeer te blijven hangen organiseren we na afloop van de voorstelling  op 10 april a.s. een bingo.

En zoals dat bij een bingo hoort zijn er veel leuke prijzen te winnen, met als hoofdprijs een echte Weber Barbecue t.w.v. €169,99!

De bingo is inmiddels helemaal volgeboekt!  Op de avond zelf kunt u zich nog aanmelden voor de wachtlijst. 

Loten zijn op de avond zelf te koop in onze foyer voor €1,- per lot (alleen pinnen).

 

De cast bestaat uit Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen, In de ban van Broadway), Peter Blok (Penoza, Geen Paniek!), Rop Verheijen(Familie Kruys, De Luizenmoeder), Elise Schaap (De TV Kantine, Familie Kruys) en Ilse Warringa (De Luizenmoeder, Welkom bij de Romeinen).

Single Camping wordt geproduceerd door Bos Theaterproducties (o.a. DE VERLEIDERS, Watskeburt?! - De Musical). Het concept van Single Camping is bedacht door: Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa. Marije Gubbels (o.a. Theater Sonnevanck en tgBloodyMary) tekent voor tekst en regie | Dramaturgie: Martine Manten | Decorontwerp: Theo Tienhooven | Kostuumontwerp: Sanne Oostervink (i.s.m. Dieuweke van Reij) | Muziek: Jan Groenteman, Keez Groenteman.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 36.25
2e rang  € 31.25
3e rang  € 26.25
MTK 10% korting prijs  € 32.63
CJP  € 27.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
vrijdag 26 april
20:15 uur Rode zaal
De Waarheid Huub Stapel, Johanna ter Steege, e.a.
Meer informatie theater Bestel kaarten
dinsdag 04 juni
20:15 uur Rode zaal
Art Waldemar Torenstra, Thijs Römer e.a.
Meer informatie theater Bestel kaarten