maandag 22 april
familie

PAK’M | 3+

Blauwe zaal duur: 35 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

PAK’M | BonteHond | 3+

Laat u meevoeren in een achtervolging met de nieuwste camouflage, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aangieren. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau.

Deze voorstelling is exclusief pauzedrankje.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van ‘PAK’M’: een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aangieren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

‘PAK’M’ is de opvolger van de peuterhit ‘AaiPet’ die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Regie René Geerlings | Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl | Muziek: Wim Conradi | Dramaturgie: Judith Faas | Regieassistente: Annelies Appelhof | Decor: Tom de Meer, René Geerlings | Kostuums: Judith de Zwart. 

Let op: meerdere voorstellingen!

maandag 22 april 2019, 11:00 - Blauwe zaal (3+)
maandag 22 april 2019, 15:00 - Blauwe zaal (3+)
Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 7.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina