woensdag 01 mei
theater

Orkater / Geert Lageveen en Leopold Witte

Rode zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

237 redenen om door te gaan | Orkater / Geert Lageveen en Leopold Witte

Acteurs Geert Lageveen en Leopold Witte hebben dringend behoefte de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog? Welke rol willen ze in dit leven nog spelen? Hoe moeilijk gaan het zichzelf nog maken? Hoe willen ze herinnerd worden? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje?

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Om een antwoord te vinden op die vragen leggen Geert en Leopold elkaar het vuur aan de schenen. Op dezelfde persoonlijke en herkenbare manier als in hun veelgeprezen voorstelling ‘237 redenen voor seks’ steggelen de mannen dit keer over de dood. Waar de één de dood omarmt als deel van het leven, bezweert de andere haar door allerlei doelen te stellen. Losjes associëren de twee mannen rond het thema, terwijl ze plaatjes draaien van overleden helden en leeftijdgenoten.

Regisseur Michiel de Regt laat de twee doen waar ze goed in zijn: een theatrale versie spelen van zichzelf. 

“Alles aan deze voorstelling klopt”, schreef Theaterkrant en sprak in haar vijf sterren recensie van “een juweeltje”. Op dezelfde persoonlijke en herkenbare manier als in hun veelgeprezen voorstelling ‘237 redenen voor seks’ steggelen acteurs Geert Lageveen en Leopold Witte dit keer over de dood. Terwijl ze plaatjes draaien van overleden helden en leeftijdgenoten creëren ze een ode aan het leven.

 Spel en tekst: Geert Lageveen, Leopold Witte | Regie: Michiel de Regt | Dramaturgie: Laura van Dolron.Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 25.00
2e rang  € 20.00
3e rang  € 15.00
MTK 10% korting prijs  € 22.50
CJP  € 18.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina