zaterdag 18 mei
theater

7 Fingers / Les 7 Doigts de la Main

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

7 Fingers / Les 7 Doigts de la Main | Réversible

Na het succes van ‘Bosch Dreams’ (2016), waarin de Canadese circus troupe de schilderijen en het leven van Jheronimus Bosch op virtuoze wijze tot leven bracht, volgt nu een nieuwe, afwisselend hilarische en poëtische show.

In ‘Réversible’ zijn acht performers verwikkeld in een strijd tussen hun zorgvuldig geconstrueerde publieke zelf en hun kwetsbare, geheime innerlijk. Met een mix van theater, circus, dans, muziek en acrobatiek onthullen ze langzaam hun ware gezicht.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Nieuw circus

Wie doet het niet: zichzelf een pietsie geflatteerd portretteren op Facebook, Instagram of een dating site? Met een bruisend leven waarin mislukking, eenzaamheid en verdriet niet bestaan? Maar er komt natuurlijk een moment dat het zorgvuldig geconstrueerde publieke 'ik' in aanvaring komt met de diepste gevoelens. Bij The 7 Fingers is die confrontatie even hard als hilarisch, even pijnlijk als poëtisch.

In ‘Réversible’ zijn acht personages tijdens hun dagelijkse bezigheden verwikkeld in een constant gevecht, waarbij hun publieke zelf om voorrang strijdt met het kwetsbare, ongetemde, geheime innerlijk. Met een mix van theater, circus, dans, muziek en acrobatiek tonen ze langzaam hun ware, vaak verrassende en ontroerende gezicht.

Een prachtige, nieuwe voorstelling van deze gerenommeerde groep na het succes van ‘Bosch Dreams’ over Jeroen Bosch in het najaar van 2016.Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 36.25
2e rang  € 31.25
3e rang  € 26.25
MTK 10% korting prijs  € 32.63
CJP  € 27.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina