zondag 19 mei
familie

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen | reprise, 5+

Rode zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Meneer Monster Mania
*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen | Meneer Monster | reprise, 5+

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Meneer Monster zet zijn tanden in het gelijknamige kinderboek met een voorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen. ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden.

Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

De Australische theaterbewerking van CDP heeft vele theaterprijzen gewonnen. Meneer Monster verovert met hun versie ook in Nederland en België de harten van het publiek.

Meneer Monster

Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief. Andere producties: 'De Gruffalo', 'Fantastische Meneer Vos’, ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!’ en ‘De Rovers’.

Regie: Liesel Badorrek | Spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven | Techniek: Marco Koppers, Joren Rupert, Max Auer | Script: Richard Tulloch | Vertaling: Edward van den Vendel | Decor: Jan-Willem van der Schoot | Rekwisieten en kostuums: Jantien Roozenburg | Lichtontwerp: Bart van den Heuvel | Een productie van Meneer Monster en CDP Producers.
Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 15.75
2e rang  € 13.25
3e rang  € 10.75
kindprijs 1e rang  € 10.75
kindprijs 2e rang  € 8.25
kindprijs 3e rang  € 5.75
MTK 10% korting prijs  € 14.18
CJP  € 12.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina