woensdag 26 september
theater

The Great Cities under the Moon

Blauwe zaal duur: 60 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Bewoners uit Nieuw-West en West (postcodenummers 1053 t/m 1069) ontvangen € 5,00 korting.

The Great Cities under the Moon | Odin Teatret

‘The Great Cities under the Moon’ is een krachtige muzikale voorstelling in de specifieke Odin speelstijl, naar traditie van Bertolt Brecht en geregisseerd door Eugenio Barba. Odin kiest maatschappelijke onderwerpen en verwerkt die in hoogwaardige artistieke producties die over de hele wereld spelen.

Voorafgaand aan de voorstelling wordt regisseur Eugenio Barba van het Odin Teatret geïnterviewd. Sinds de oprichting in 1964 heeft Barba ruim 70 producties geregisseerd, waarmee hij vele prijzen won. Hij vertelt over zijn levenswerk waar uitwisseling en culturele diversiteit centraal staat en over zijn visie in relatie tot de jongere generaties makers.

Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met de acteurs.

Let op: Engels gesproken.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

De maan volgt de brandende steden onder zich, van de metropolen van Europa naar die van Klein-Azië, van Hiroshima naar Halle, van Imperial China naar Alabama. Wat ze daar aantreft maakt haar stem bespottend of verbaasd, onverschillig of genadig, koud of furieus. Haar medeleven kent geen weemoed, geen troost. Door de klanken en liederen uit verschillende continenten volgen?we haar?eindeloze tocht.

Vandaag de dag heeft Odin Teatret 77 voorstellingen gemaakt die gespeeld zijn in 66 landen, alle continenten en van schouwburgen tot de buurttheaters en op straat.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 17.50
2e rang  € 12.50
MTK 10% korting prijs  € 15.75
CJP  € 13.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina