zondag 09 september
familie

BEEST | 5+

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

BEEST | Urban dansproductiegroep 4West | 5+

Op het Griekse eiland Kreta woonde een angstaanjagend monster, de Minotaurus. Het beest was zo eng dat de koning een labyrint liet bouwen om het beest in bedwang te houden.

Ieder jaar werden er in Athene 14 jonge mensen uitgekozen en geofferd aan het beest. Ze werden per boot naar Kreta gebracht en opgesloten in het labyrint als voedsel voor het beest. Worden ze opgeslokt door angst en wanhoop of blijven ze dapper en durven ze de strijd aan te gaan?

Toegang is gratis. Gelieve wel te reserveren. Drankje is niet niet inbegrepen.

Dansers: Danae, Senna, Robin S, Yasmina, Madelein, Isabel, Bo, Sophie, Selin, Eva, Cameron, Robin H, Noor, Chahina | Regie/choreografie: Judith van Rheenen | Gastdocenten: Serano Pinas, Nicky van Cleef | Met dank aan: Lynn Bartels, Mariëtte Berbee.

Open Dag
Op zondag 9 september organiseert 4West een open dag in het Talentenhuis (Meer en Vaart 290). Tijdens de open dag kan je voor € 2,50 (contant) meedoen met alle workshops. De lessen vinden plaats van 11:00 tot 15:00 uur op verschillende leslocaties. Je kan meedoen met workshop theater, dans, dj, zang, atelier en freerunning. Daarnaast zijn er workshops peuterdans en peutertheater, voor de peuters en hun ouders.

Ontdek de toneelspeler, zanger, schilder, freerunner, dj of danser in jezelf. Als je de smaak te pakken krijgt, kan je je direct inschrijven voor het nieuwe seizoen. Natuurlijk kun je, je nu ook al inschrijven voor het nieuwe seizoen! Ga naar 4west.nl voor het hele programma en om je aan te melden.

Daarnaast kan je deze open dag ook komen kijken naar ‘BEEST’ en ‘ROMEO & JULIA’ in De Meervaart.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

Gratis
 

Terug naar vorige pagina