zondag 09 september
familie

ROMEO & JULIA | 8+

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

ROMEO & JULIA | Theaterproductiegroep 4West | 8+

Shakespeares Romeo en Julia. Misschien wel de beroemdste pubers uit de geschiedenis.
In deze versie van de theaterproductiegroep zijn Romeo en Julia lid van verschillende bendes die een verschrikkelijke hekel aan elkaar hebben. En dan wordt Julia verliefd op Romeo. En andersom. Zij zetten alles in werking om hun liefde overeind te houden met zoveel weerstand om hen heen.

Toegang is gratis. Gelieve wel te reserveren. Drankje is niet niet inbegrepen.

Spelers: Anouk, Elze, Erin, Femke, Frédérique, Jasper, Jelle, Kim, Lieke, Luna-Linde, Mirte, Roos, Tico, Tim | Regie/ bewerking: Birgit van der Jagt | Assistent regie: Gijs Blanken | Gastdocenten: Bauke Bakker, Mees Heijman, Rachel Zerp | Met dank aan: Mariëtte Berbee.

Open Dag
Op zondag 9 september organiseert 4West een open dag in het Talentenhuis (Meer en Vaart 290). Tijdens de open dag kan je voor € 2,50 (contant) meedoen met alle workshops. De lessen vinden plaats van 11:00 tot 15:00 uur op verschillende leslocaties. Je kan meedoen met workshop theater, dans, dj, zang, atelier en freerunning. Daarnaast zijn er workshops peuterdans en peutertheater, voor de peuters en hun ouders.

Ontdek de toneelspeler, zanger, schilder, freerunner, dj of danser in jezelf. Als je de smaak te pakken krijgt, kan je je direct inschrijven voor het nieuwe seizoen. Natuurlijk kun je, je nu ook al inschrijven voor het nieuwe seizoen! Ga naar 4west.nl voor het hele programma en om je aan te melden.

Daarnaast kan je deze open dag ook komen kijken naar ‘BEEST’ en ‘ROMEO & JULIA’ in De Meervaart.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

Gratis
 

Terug naar vorige pagina