zondag 23 december
show

Showponies

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Met o.a. Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit

Showponies | De Alex Klaasen Revue

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? In 'Showponies' is dát wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. Hij showt hij zijn allerbeste versie, even groots als glorieus. Op zijn eigen kenmerkende manier uiteraard met zang, dans, typetjes en komische sketches. Met deze voorstelling blaast hij revue nieuw leven in, sneller, vrijzinniger, en op het scherpst van de snede. Ofwel: revue 2,0. En kunnen we weer ouderwets genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens.

'Showponies' is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. En zet hij het genre revue terug op de kaart, gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Oorspronkelijk script: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen | Liedteksten: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen | Muziek: Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker | Regie: Gijs de Lange | Decorontwerp: Janne Sterke | Lichtontwerp: Marc Heinz | Met: Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen, Jip Smit, Kiefer Zwart, Jolijn Henneman, Roman Brasser, Stef van Gelder en Cripta Scheepers | Producent: KemnaSenf.Uitverkocht Wachtlijst

Prijzen:

1e rang  € 35.00
2e rang  € 30.00
3e rang  € 25.00
MTK 10% korting prijs  € 31.50
CJP  € 26.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
zaterdag 02 februari
20:15 uur Rode zaal
Charley, de komische musical Jon van Eerd
Meer informatie musical Bestel kaarten
donderdag 07 februari
19:00 uur Rode zaal
Hamlet, de familievøørstelling (8+) Theater Rotterdam / Pieter Kramer
Meer informatie familie Bestel kaarten
woensdag 27 februari
20:15 uur Rode zaal
All Stars Jim Bakkum, Kees Boot e.a.
Meer informatie musical Bestel kaarten