maandag 10 december
theatercollege

The Avocado Show | première

Rode zaal duur: 90 minuten ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Alle tickets voor deze one time show kosten… niets! The Avocado Show en De Meervaart bieden je met trots deze avond vol inspiratie aan, omdat je geluk moet kunnen delen.

The Avocado Show | Ron Simpson & Julien Zaal | première

Het ongelooflijke verhaal van twee vrienden uit Amsterdam met een klein restaurantje in De Pijp dat binnen een jaar het gezicht werd van een internationale miljardenindustrie.

Avocado fans kampeerden voor de deur, 100.000 followers hielpen mee op social media, 60 landen publiceerden het verhaal in oneindig veel talen, er waren 70 franchise aanvragen nog voor de opening en de beelden werden zo’n 300 miljoen keer bekeken. Gratis. Hoe dan?

Dat vertelt Ron Simpson, founder van The Avocado Show, je met ongekende passie en humor in een verhaal vol onvoorstelbare situaties, tips & tricks over marketing strategieën, kick-ass content, internationaal uitbreiden, super lekker eten en een duurzame toekomst.

Waar kan dit verhaal beter verteld worden dan op het podium van De Meervaart? Een podium waar brede programmering voor iedere Amsterdammer te zien is en waar kennis gedeeld wordt tijdens de vele zakelijke events.

Extra bij deze voorstelling
Afterparty & Bestsellers
Na de show is er extra tijd voor vragen vanuit de zaal en daarna is er een kleine afterparty in de foyer met drankjes, muziek, gezelligheid en de mogelijkheid om het nieuwe kookboek van The Avocado Show te kopen. De droom van een “bestseller” schrijven kan dan ook nog eens uitkomen of je kan zelf stoer doen in de keuken.

Wil je meer weten over events in De Meervaart? Klik hier.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

Gratis
 

Terug naar vorige pagina