maandag 18 februari
show

Young Amsterdam Talent Award Gala

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Young Amsterdam Talent Award Gala | Young Amsterdam

Amsterdam bruist van jong talent. Met het jaarlijkse Young Amsterdam Talent Award Gala worden deze jongeren in de spotlights gezet. Tijdens deze energieke jongerenavond worden Awards uitgereikt in de categorieën: cultuur, ondernemerschap, sport en maatschappelijk belang.

De editie van dit jaar is extra feestelijk omdat het platform van Young Amsterdam 10 jaar bestaat. Het belooft een bruisende jongerenavond te worden vol entertainment, muziek en inspiratie.

De toegang is gratis maar je moet wel een kaartje reserveren.

Jongerenburgemeester Amsterdam
Dit jaar staat er ook iets geheel nieuws en unieks op het programma: voor het eerst krijgt de stad Amsterdam een jongerenburgemeester. Tijdens het gala wordt bekend gemaakt wie deze functie mag vervullen.

Uit zeven aanmeldingen zijn drie kandidaten geselecteerd die momenteel campagne voeren. Amsterdammers kunnen online een stem uitbrengen en er is een jury bestaande uit Jacqueline van Loon (Stichting !WOON), Rutger Groot Wassink (wethouder GroenLinks), Lilianne Ploumen (ex-minister), Christiaan Mooij (artistiek coördinator De Meervaart) en Imad Guermiti (Young Amsterdam).

Burgemeester Femke Halsema maakt bekend wie de eerste Amsterdamse jongerenburgemeester wordt!

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Young Amsterdam is een actief jongerenplatform in Amsterdam. Zij bieden jongeren tussen de 15 en 26 jaar uit Amsterdam mogelijkheden om hun talent te ontwikkelen en anderen te inspireren. Zo helpen zij de jongeren programma’s te organiseren over thema’s die zij zelf aandragen, zoals politiek, werkgelegenheid en talentontwikkeling. Al negen jaar werkt Young Amsterdam op vrijwillige basis hard aan maatschappelijke jongerenparticipatie in Amsterdam, dit voor en door jongeren.

Young Amsterdam Talent Award Gala is een project van Young Amsterdam en wordt ondersteund en begeleid door Fonds ZOZ en Theater de Meervaart.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

Gratis
 

Terug naar vorige pagina


 
woensdag 24 april
20:30 uur   (try-out) Blauwe zaal
Lebbis Het Amsterdam Verhaal
Meer informatie cabaret Laatste kaarten!