woensdag 01 mei
familie

IEORG IDUR | 4+

Blauwe zaal duur: 55 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

IEORG IDUR | Unieke Zaken | 4+

Roald Dahl schreef ‘IEORG IDUR’ in 1990. Het is een ontwapenend feelgood-verhaal over de stiekeme verliefdheid van een buurman op zijn buurvrouw en het geheim van een verdacht snel groeiende schildpad. Dit verhaal is door Unieke Zaken bewerkt tot een levend prentenboek vol cartooneske gebeurtenissen, muziek, toverspreuken en uiteraard... schildpadden.

Een voorstelling in het kader van 100 jaar OBA.
De OBA is 100 jaar en daarom brengen we een ode aan het samen lezen en vieren we samen feest. In samenwerking met De Meervaart presenteert OBA Osdorp een feestelijke voorleesestafette in de Meervaart.

Trek je gezelligste pyjama aan, neem je teddybeer mee en plof neer op het grootste bed dat je ooit zal zien, tijdens Deze Grote Rebelse Voorleesestafette!
De estafette begint na afloop van de voorstelling en duurt van 14.45 – 17.30u. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar mooie, spannende en verrassende voorleesverhalen.


Exclusief pauzedrankje.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Meneer Hoppe is een rustige, verlegen man, woont al jaren alleen en is dol op tuinieren en klussen. Naast hem woont de flamboyante mevrouw Zilver, samen met Rudi, haar huisschildpad. Vanaf de eerste dag dat Meneer Hoppe haar zag is hij verliefd op haar, maar durft dat niet te zeggen. Wanneer mevrouw Zilver hem vraagt of hij misschien iets weet om Rudi te laten groeien, grijpt meneer Hoppe zijn kans. Hij verzint een plan - even briljant als krankzinnig - om zo het hart van mevrouw Zilver te winnen.

UNIEKE ZAKEN maakt theater voor iedereen die jong is of zich jong voelt. De verhalen komen tot leven in een energieke mix van beweging, beeld, muziek, tekst, rekwisieten, poppen en objecten. Dat heeft geleid tot een heel eigen stijl, die vitaal en humoristisch is en zo veel mensen aanspreekt, ongeacht leeftijd, achtergrond of niveau.

Regie: Martin Hofstra | Spel: Peter Bolten, Mirjam Morsch | De stem: Raymonde de Kuyper | Toneelbeeld: Thierry van Raay | Schildpadden: Jochen Lange | Techniek: Gijs Steenbergen| Subsidie: Fonds Podiumkunsten, Gemeente Alkmaar.

 

Bestel kaarten

Prijzen:

1e rang  € 7.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
donderdag 18 april
19:15 uur de Meervaart
4West Festival
Meer informatie familie Bestel kaarten
maandag 22 april
11:00 uur   (3+) Blauwe zaal
PAK’M BonteHond
Meer informatie familie Bestel kaarten
zondag 28 april
14:00 uur   (6+) Blauwe zaal
VADERTJE & MOEDERTJE BonteHond
Meer informatie familie Bestel kaarten