Data en kaarten

Amsterdams Kleinkunst Festival & AAO

AKF Shaker

Muziektheater
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
Het Amsterdams Kleinkunst Festival en het Amsterdams Andalusisch Orkest slaan de handen ineen. Twee talentvolle kleinkunstenaars en twee ervaren artiesten gaan met elkaar op muzikale ontdekkingstocht. Ondersteund door het orkest maken zij een vervolg op elkaars werk.

Wat is het resultaat als hun materiaal in een muzikale blender gaat en wordt gemixt tot een theatraal muzikaal concert? Van Ladino tot Flamenco en van Arabo Andalus tot invloeden uit het Afrikaanse continent.

De talenten presenteren het werk in een intieme setting. De Blauwe Zaal van De Meervaart wordt speciaal voor dit concert omgebouwd tot een intieme huiskamer. Laat je meenemen in een fusion van nieuwe geluiden, teksten en unieke samenwerkingen!

Met: Elke Vierveijzer, Kirsten van Teijn, Karima el Fillali en Noam Vazana | Muzikaal leider: Avishai Darash | Muzikale begeleiding: Mohamed Al Mokhlis (viool), Ahmed Khaili (percussie), Avishai Darash (piano) en Edsart Udo de Haes (gitaar)

Exclusief pauzedrankje.
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief