dinsdag 02 april
theater

Onze straat

Rode zaal duur: 155 min (incl. pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Eén voordeur. Vier huishoudens. En hoe niets blijft zoals het is.

Onze straat | Het Nationale Theater / Daria Bukvic

‘Onze Straat’ gaat over een straat in een stad, ergens in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen.

In drie lange scènes zien we hoe de tijd door de straat trekt. Gedurende de avond leren we negen bewoners kennen. We zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen en hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Niets blijft zoals het is. Het leven gaat door.

U zit rondom de acteurs op het toneel. Tussen de scènes door en na afloop van de voorstelling worden hapjes en drankjes uitgedeeld. Het van dichtbij volgen van deze intieme voorstelling, op het toneel in een verder helemaal lege schouwburg, zorgt voor een onvergetelijke theaterbelevenis.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

‘Onze Straat’ is een nieuwe toneeltekst van Nathan Vecht (‘Kunsthart’, ‘Aquarium’, ‘In de ban van Broadway’), gebaseerd op de Amerikaanse klassieker ‘Our Town’ van Thornton Wilder.

Van: Het Nationale Theater i.s.m. Adelheid+Zina | Tekst: Nathan Vecht | Regie: Daria Bukvic | Met: Scott Beekhuizen, Ali Çifteci, Joy Delima, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma/ Marisa van Eyle, Yela de Koning, Nazmiye Oral, Romana Vrede, Stefan de Walle, Mark Lindeman.
 

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 27.00
MTK 10% korting prijs  € 24.30
CJP  € 20.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina