Data en kaarten

Voorronde

Kunstbende Noord-Holland

Meervaart Studio
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
Je verstopt je talent toch niet in de bezemkast? Meld je nu aan voor een jaar vol ervaringen bij Kunstbende Noord-Holland! Wil je optreden in De Meervaart, andere creatieve jongeren ontmoeten en feedback krijgen van een jury? Doe dan mee en laat zien wat je kan op het gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en/of Theater.

Kunstbende is voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. Bereik je de landelijke finale in juni 2019 en win je? Dan treed je met alle nummers 1 van de finale op in de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank op Lowlands 2019.

Daarna ga je met een coach aan de slag om je voor te bereiden op je hoofdprijs: optreden op een landelijk bekend podium binnen je eigen categorie, van Mysteryland tot Oerol. Inschrijven kan via: www.kunstbende.nl.

Kunstbende Noord-Holland is onderdeel van Meervaart Studio en wordt jaarlijks georganiseerd vanuit De Meervaart. Tijdens de voorronde strijden tussen de 200 en 250 Noord-Hollandse jongeren om een plek in de landelijke finale van Kunstbende. Naast de wedstrijd is er tussen 11:00 en 20:00 uur van alles te doen voor jong en oud. Denk aan: workshops, optredens, etc.

Foto: Josanne van der Heijden

Prijs exclusief pauzedrankje. Er zijn geen kortingen geldig.
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief