Data en kaarten

Paradijskleier

Lenette van Dongen

Cabaret
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
Zit u tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet u het ook allemaal effe niet meer? In ‘Paradijskleier’ fileert Lenette van Dongen op hilarische wijze uw dromen en laat u weer verliefd worden op uw eigen werkelijkheid.
  “Als een van de weinigen in het genre weet Lenette van Dongen haar publiek werkelijk mee te nemen in haar vertelling. Ze neemt de zaal in vertrouwen en schept een aangenaam soort intimiteit, waarin haar verhalen perfect gedijen.”
Algemeen Dagblad
  “Misschien wel de beste conference van dit seizoen… Tegenwind is de meest persoonlijke voorstelling die Van Dongen ooit maakte… Van Dongens blakende gezondheid en geluk klosten van het podium af en blijven vervolgens in de zaal hangen. Het is fijn bij haar in de buurt te zijn.”
Het Parool
  “Dit is psychoanalytisch cabaret over de worsteling met de eigen identiteit… Van Dongen is gescheiden, verhuisd van de stad naar een dorp en op haar 57ste gelukkiger dan ooit. Dat geluk wil ze delen en daarin slaagt ze volledig. Dit feelgoodcabaret heeft het effect van lichttherapie bij een winterdepressie.”
NRC Handelsblad
  “Een stevig, authentiek ogend zelfportret, waarin ze elementen van het cabaret mix met de fabuleus knap getypeerde scenes van een comédienne… Energiek en explosief, met bruggetjes naar herkenning in een innemend naturel van glunderende observaties.”
Dagblad van het Noorden


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief