Data en kaarten

Katinka Polderman

Polderman draagt een steentje bij

Cabaret

Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim. Ze hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.

Ze is de meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen. Al 15 jaar draagt Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret en ook in haar nieuwste voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Polderman trekt onverdroten ten strijde tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest, eigenwijs en met die voor haar kenmerkende nuchterheid.

 

Blauwe zaal

90 minuten (zonder pauze)

Prijzen

1e rang 17.75
2e rang 12.75
MTK 10% korting 15.98
CJP 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “... sterke thematiek, en valt op door de bijtende kritiek op het weglachen van echte problemen. Katinka Polderman pakt je langzaam in met haar droge stijl vol slimme woordspelingen, rake liedjes en sarcastische omdraaiingen. Ze levert bovendien een ijzersterk inhoudelijk programma over hoe mensen langzaam maar zeker de aarde verwoesten.”
Theaterkrant (Keuze van de Criticus)
  “Katinka Polderman is lekker ijzig, loepzuiver en heerlijk hysterisch... een voorstelling waarin Katinka Polderman ons laat schateren. Ook al is die lach soms hoogst ongemakkelijk.”
Algemeen Dagblad


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief