Data en kaarten

Feest!!!

Dirk Scheele

Familie
2+

Op veler verzoek gaat kinderpopster Dirk Scheele op tournee met een echte rock & roll band en een hartveroverende zangeres. Samen dansen we op een swingende discomedley van Dirks leukste en bekendste liedjes. Het wordt één groot feest en Dirk heeft er nu al zin in!

Niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk allemaal meedoen. Het popconcert wordt een daverend dansfeest als we samen gaan dansen op een swingende discomedley van Dirks liedjes. Als klap op de vuurpijl heeft Dirk een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor jullie in petto. Het wordt één groot feest en Dirk heeft er nu al zin in!

Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

 

Rode zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 15.75
2e rang 13.25
3e rang 10.75
Kind <12 jaar (1e rang) 10.75
Kind <12 jaar (2e rang) 8.25
Kind <12 jaar (3e rang) 5.75
MTK 10% korting 14.18
CJP 12.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief