Data en kaarten

Three Identical Strangers

Oxville Cinema

Film

Doxville

Drielingbroers Bobby, Eddy en David zijn vlak na de geboorte van elkaar gescheiden en brachten hun jeugd door in verschillende adoptiegezinnen, totaal onwetend van elkaars bestaan. Het herenigde drietal stort zich onvervaard in een warm bad van publieke aandacht dat hen van krant naar krant en van talkshow naar talkshow brengt.

Overal is men even verbaasd over hoe nature toch dominanter blijkt dan nurture. Maar als de wittebroodsweken voorbij zijn, krijgt het verhaal een wonderlijke maar ook tragische wending. Hun identieke genetische pakket blijkt een onvermoede schaduwzijde te hebben, waarmee hun verhaal transformeert van een romantisch sprookje in een duister complot.

Actie Stadspas
Houders van een Stadspas met groene stip kunnen in de maand juni voor slechts € 1,- naar een film naar keuze in de Meervaart. De korting is beschikbaar aan de kassa, op vertoon van de Stadspas (groene stip).

Houders van een Stadspas ontvangen standaard korting op de films van Oxville Cinema (geldig op de prijs voor volwassenen) en betalen geen € 9,00, maar slechts € 7,00 voor een kaartje. De korting is beschikbaar aan de kassa, op vertoon van de Stadspas.

Genre: documentaire
Lengte: 96 min.
Regisseur: Tim Wardle
Cast: Silvi Alzetta-Reali (Zichzelf), Eddy Galland (Zichzelf), Ron Guttman (Zichzelf)
Jaar: 2018
Land: Verenigd Koninkrijk
Taal: Nederlands ondertiteld

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 9.00
MTK 10% korting 8.10
CJP 7.00


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief