Data en kaarten

Patrick Laureij

Nederlands Hoop

Cabaret
Meer Minder data weergeven

"Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt." - Patrick Laureij

Kaartverkoop loopt via Guts Tickets (om ticketfraude en woekerprijzen tegen te gaan).

“Hier staat een fijnbesnaarde stand-upcomedian met originele invalshoeken. Deze gozer heeft de lach aan zijn Rotterdamse kont hangen. Hij veroorzaakt hilariteit met verhalen over afkoelen in de HEMA, blozen in de klas en een roos kopen voor je vriendin. Het contrast tussen stoer en gevoelig wordt gretig uitgespeeld. (…) Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.” VOLKSKRANT

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 22.00
2e rang 17.00
3e rang 12.00
3e rang 12.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Deze gozer heeft de lach aan zijn Rotterdamse kont hangen… geraffineerde comedy en ontroering ineen.”
de Volkskrant
  “Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven.”
NRC Handelsblad
  “Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen. Want Laureij moet vooral zijn authentieke zelf blijven en zijn verfrissende geluid laten horen.”
De Telegraaf


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief