Data en kaarten

Louise Korthals

Alles is er

Winnaar cabaretprijs Poelifinario

Cabaret
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Ze schuurt langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? ? Alles is er tenslotte. Toch? 

  “... een mooi uitgebalanceerd, dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Verstilde momenten worden afgewisseld met veel theatraliteit, goede ge├źngageerde en zelfs actuele grappen en prachtige, maar soms ook hilarische liedjes.”
De Telegraaf
  “Ze heeft niet alle antwoorden, wel grappige vondsten en een hoopvolle boodschap”
de Volkskrant
  “De fysieke power waarmee Korthals over een podium bezaaid met muziekstandaarden banjert, maakt dat je steeds geboeid blijft kijken. Het is chaos, maar wel gecontroleerde chaos. Dankzij haar heldere performance en de kundige regie van Olivier Diepenhorst, word je echt wakker geschud. Een prettig gevoel om de zaal mee te verlaten.”
Trouw
  “... de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte. Vooral de eerste helft blijkt meer een intense performance dan vrolijk cabaret. Een performance om je vingers bij af te likken, overigens, mits je van stevig bombast houdt.”
Het Parool
  “... ze voert je langs al die emoties die een theaterprogramma boeiend en leuk maken. Het is heftig, om te schateren, stil, ontroerend, afstandelijk en arrogant, irritant, te dik aangezet, schitterend bedacht en platgetreden paadje. Makkelijk en lastig, mooi en lelijk, cynisch, oprecht woedend en pathetisch. Dat alles wordt in het gareel gehouden en tot rust gemaand door haar liedjes, ook nu weer een grote kracht”
Theaterkrant (Keuze van de Criticus)


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief