Data en kaarten

KOORTS

Ali B

Cabaret
Ali B is nog lang niet uitgepraat. Er zijn talloze onderwerpen waar de rapper, The Voice-jurylid, gevierd tv-programmamaker en theaterman zijn licht over wil laten schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid, of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “Zelfs als het mis gaat, komt het goed.”

In 2012 won hij met ‘Ali B geeft antwoord’ de Neerlands Hoop-prijs, werd hij voor ‘Ali B beken(d)t’ genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma ‘Je suis Ali’ de hemel in als “misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen”.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in de Meervaart!

Regie: Titus Tiel Groenestege | Producent: SPEC Entertainment.

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 22.75
2e rang 17.75
3e rang 12.75
3e rang 12.75
MTK 10% korting 20.48
CJP 1e rang 17.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief