Data en kaarten

Meervaart | Studio West viert de vrijheid

Vrijheidsmaaltijd

Special
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden
Voor de derde keer op een rij opent Meervaart | Studio West op 5 mei haar deuren om de vrijheid te vieren met vrienden uit de buurt. Tijdens een (vegetarische) vrijheidsbrunch maken we ruimte voor muziek en spel en voor ontmoetingen en gesprekken tussen jong en oud.

Na het grote succes van de Lieve Stad Amsterdam-quiz vorig jaar komen we ook dit keer op speelse wijze nader tot elkaar. Dit jaar wagen we ons met z’n allen aan een potje Bingo. En niet zomaar een ouderwets potje Bingo, want speciaal voor deze gelegenheid hebben we het spel in een nieuw jasje gestoken. Verwacht chaotische gezelligheid, waarbij we uiteraard ook ruimte maken voor verhalen over vrijheid, familie en tradities, en wat die voor een ieder betekenen.

Aansluiten bij deze brunch is gratis en het evenement is toegankelijk voor alle leeftijden. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk, aangezien er maar plek is voor 50 personen. Aanmelden kan door gratis tickets aan te schaffen via de receptie of de website van De Meervaart. Maximaal 2 kaarten per persoon.

Tijd
12:00 – 14:00 uur
Deur open om 11:45 uur

Adres
Studio West (aan de achterzijde van De Meervaart)
Osdorpplein 6
1068 EL Amsterdam
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief