Data en kaarten

Kinky Boots

De hilarische en ontroerende Broadwayhit

Musical
Meer Minder data weergeven

'Kinky Boots' is een internationaal met prijzen overladen feelgood musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek blijkt echter even blij te zijn met deze nieuwe richting.

Met Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.v.a.

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 49.75
2e rang 44.75
3e rang 29.75
3e rang 29.75
MTK 10% korting 44.75
CJP 1e rang 37.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Kinky Boots overtuigt, sprankelt, laat lachen en nadenken. Wat een show.”
Algemeen Dagblad
  “Er is flink uitgepakt in deze uitbundige regie van Martin Michel, die van het podium af knalt. Met kleurrijke kostuums, prachtige pruiken, een indrukwekkend decor, een live band en swingende choreografieën… stevige vertaling… prima spel van de voltallige cast.”
Telegraaf
  “Een spetterende, imponerende show die ook nog eens heel fraai oogt.”
Scenes


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief