Data en kaarten

Kinky Boots

De hilarische en ontroerende Broadwayhit

Musical
Meer Minder data weergeven

'Kinky Boots' is een internationaal met prijzen overladen feelgood musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek blijkt echter even blij te zijn met deze nieuwe richting.

Met Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.v.a.

Dinerbuffet 29 februari

Geniet voorafgaand aan het optreden van zaterdag 29 februari van een dinerbuffet in onze foyer, voor € 24,50 per persoon. Chefkok Erwin van Akkeren stelt samen met vrouwen van emancipatiecentrum Vrouw & Vaart heerlijke gerechten samen, met zowel vlees als vegetarische opties. Eén drankje tijdens de maaltijd is inclusief. Bij wijze van een dessert krijgt u een koffie of thee met een bonbon. U kunt tegelijkertijd met uw kaartaankoop het diner bestellen, of (als u al kaarten voor de voorstelling heeft) hier het diner apart bijbestellen.

18:30 uur inloop
19:00 uur buffet open
20:15 uur aanvang voorstelling

Er is plek voor maximaal 50 gasten.

Van Akkeren werkt in de keuken vaak samen met statushouders en ex-gedetineerden, onder meer bij De Buurtboerderij in het Westerpark.

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 49.75
2e rang 44.75
3e rang 29.75
3e rang 29.75
MTK 10% korting 44.75
CJP 1e rang 37.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Kinky Boots overtuigt, sprankelt, laat lachen en nadenken. Wat een show.”
Algemeen Dagblad
  “Er is flink uitgepakt in deze uitbundige regie van Martin Michel, die van het podium af knalt. Met kleurrijke kostuums, prachtige pruiken, een indrukwekkend decor, een live band en swingende choreografieën… stevige vertaling… prima spel van de voltallige cast.”
Telegraaf
  “Een spetterende, imponerende show die ook nog eens heel fraai oogt.”
Scenes
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief