Data en kaarten

Caribbean Combo

Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe

Cabaret
  • ma 24 jun 20:15 uur Try out
    Uitverkocht
  • di 25 jun 20:15 uur Try out
    Uitverkocht

De mannen zetten een show neer vol met stand-up comedy en improvisatie theater waarbij ze het publiek van het begin van de show tot de laatste minuut laten bulderen van het lachen.
 

Het Huis van Asporaat presenteert Caribbean Combo! Voordat de mannen het dak van Rotterdam Ahoy afblazen, spelen zij eerst hun voorstelling in de Meervaart.

Na jaren uitverkochte shows door heel Nederland en de Caribbean komen de mannen terug met hun allergrootste show ooit in Rotterdam Ahoy. Deze show belooft net als de voorgaande shows een waar spektakel te worden. De mannen zijn éérst nog te zien in de Meervaart op 24 & 25 juni.

Samen kunnen we alles aan en is alles mogelijk; Mission is Possible.

Over Caribbean Combo

Caribbean Combo is een comedy- en cabaretgezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe. In 2010 speelden zij hun eerste voorstelling, DAAR ZAL JE ZE HEBBEN. In 2011 volgde DE KERSTSPECIAL. Met deze voorstelling stond Caribbean Combo onder andere in Carré en tourde ze door Nederland, Suriname en Curaçao. In 2012 speelden ze de voorstelling ZE ZIJN ER WEER. In 2018 tourde ze met ZE ZIJN TERUG langs theaters en stonden ze twee keer in een uitverkochte AFAS Live.

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief