Data en kaarten

Showponies 2

De Alex Klaasen Revue

Show

Wees welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick.

In 'De Alex Klaasen Revue – Showponies 2' staat alles op zijn kop. Er barst weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige jodel-symfonie en nog veel meer…

 

 

Freek Bartels wordt in deze voorstelling vervangen door Kelvin Wormgoor. Kelvin was reeds eerder te zien in o.a. Wicked, Petticoat, Sunset Boulevard en The Wiz.

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 37.50
2e rang 32.50
3e rang 27.50
3e rang 27.50
MTK 10% korting 33.75
CJP 1e rang 28.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Opnieuw een levendige voorstelling waarin Klaasen en consorten het belang van de homo-emancipatie aansnijden, alsook de acceptatie van iedereen die afwijkt van de norm”
De Telegraaf
  “In afwisselend frivole zang- en dansnummers en ernstige liedjes en scènes, in alle opzichten gesteund door een ijzersterk tableau de la troupe, laat hij zien hoe het is om diepe eenzaamheid te kennen omdat je niet zo bent als iedereen.”
NRC Handelsblad
  “Wat ook is gebleven, is het hoge niveau van acteren, dansen en (meerstemmig) zingen. De choreografieën van Daan Wijnands zijn een lust voor het oog en er is ditmaal nog meer uitgepakt met kostuums, decor en belichting.”
de Volkskrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief