Data en kaarten

Repelsteeltje en de blinde prinses

Theater Rotterdam: Pieter Kramer

Familie
8+
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

  “Ook Repelsteeltje en de blinde prinses is weer overvol verwikkelingen, decorwisselingen, verkleedpartijen, covers van Duitse popliedjes, gevatte teksten, kwinkslagen en komische terzijdes naar het publiek. Drie uur lang val je van de ene hilarische scène in de andere maar de voorstelling wordt niet plat. ”
Trouw
  “Kramers en Duyns knotsgekke Repelsteeltje barst van de waargebeurde feiten… Wat is het weer genieten van de doldwaze gekkigheid die Don Duyns en Pieter Kramer voor ons in elkaar ’geknutseld’ hebben.”
De Telegraaf
  “Beproefde formule werkt nog steeds… Wart Kamps is een fraai irritante Repelsteeltje en speelt met gemak ook nog vier andere rollen… De aankleding is uitzinnig met onder meer een erg leuke sliert kinderen die als hilarische biggetjes te zien zijn.”
Scenes


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief