Data en kaarten

Repelsteeltje en de blinde prinses

Theater Rotterdam: Pieter Kramer

Familie
8+
 • do 02 apr 19:00 uur
  Geannuleerd
 • vr 03 apr 19:00 uur
  Geannuleerd
 • za 04 apr 19:00 uur
  Geannuleerd
 • zo 05 apr 14:30 uur
  Geannuleerd
Meer Minder data weergeven

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle activiteiten (voorstellingen, films, lessen, workshops en events) in ons theater t/m 31 mei geannuleerd. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten en telefonisch niet bereikbaar. 

Gelieve het vriendelijke verzoek geen contact met ons op te nemen. Wij nemen zelf contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht voor voorstellingen tot die tijd.

We zullen in de komende periode contact opnemen met iedereen die kaarten geboekt heeft. Dit kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent.

De Meervaart vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst.
We verzoeken bezoekers om niet per e-mail om meer informatie te vragen.

Hartelijke groet,

Directie Meervaart

 

 

Op het paleis broeit het tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die 'goud uit stro' kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ wordt een voorstelling in de traditie van ‘De Gelaarsde Poes’ en ‘Lang en Gelukkig’. Een stuk vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten.

Na het uitstapje naar het 'stuk der stukken' ‘Hamlet de familievøørstelling’ afgelopen seizoen, keren de makers terug naar een wereld die we uit sprookjes maar ook uit de echte wereld kennen. Want zeg nou zelf: wie had er niet ooit een mannetje op bezoek willen hebben dat al zijn of haar problemen op kon lossen?

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
3e rang 17.50
3e rang 17.50
Kinderprijs (1e rang) 20.00
Kinderprijs (2e rang) 17.50
Kinderprijs (3e rang) 15.00
MTK 10% korting 24.75
CJP 1e rang 20.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Ook Repelsteeltje en de blinde prinses is weer overvol verwikkelingen, decorwisselingen, verkleedpartijen, covers van Duitse popliedjes, gevatte teksten, kwinkslagen en komische terzijdes naar het publiek. Drie uur lang val je van de ene hilarische scène in de andere maar de voorstelling wordt niet plat. ”
Trouw
  “Kramers en Duyns knotsgekke Repelsteeltje barst van de waargebeurde feiten… Wat is het weer genieten van de doldwaze gekkigheid die Don Duyns en Pieter Kramer voor ons in elkaar ’geknutseld’ hebben.”
De Telegraaf
  “Beproefde formule werkt nog steeds… Wart Kamps is een fraai irritante Repelsteeltje en speelt met gemak ook nog vier andere rollen… De aankleding is uitzinnig met onder meer een erg leuke sliert kinderen die als hilarische biggetjes te zien zijn.”
Scenes


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief