Data en kaarten

Repelsteeltje en de blinde prinses

Theater Rotterdam: Pieter Kramer

Familie
8+
Meer Minder data weergeven

Met ‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ maakt Theater Rotterdam een voorstelling vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten. Er is van alles de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. Lukt het hem om zijn naam geheim te houden?

Op het paleis broeit het tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre die 'goud uit stro' kan spinnen. En het broeit zeker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen.

‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ wordt een voorstelling in de traditie van ‘De Gelaarsde Poes’ en ‘Lang en Gelukkig’. Een stuk vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten.

Na het uitstapje naar het 'stuk der stukken' ‘Hamlet de familievøørstelling’ afgelopen seizoen, keren de makers terug naar een wereld die we uit sprookjes maar ook uit de echte wereld kennen. Want zeg nou zelf: wie had er niet ooit een mannetje op bezoek willen hebben dat al zijn of haar problemen op kon lossen?

 

Rode zaal

120 min excl. pauze

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
3e rang 17.50
3e rang 17.50
Kinderprijs (1e rang) 20.00
Kinderprijs (2e rang) 17.50
Kinderprijs (3e rang) 15.00
MTK 10% korting 24.75
CJP 1e rang 20.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief