Data en kaarten

Dance Company Nanine Linning

Endless Song of Silence

wereldpremière

Dans

‘Endless Song of Silence’ is een bewerking van de publiekshit die Nanine Linning in 2009 creëerde en het publiek tot tranen roerde. Het intieme duet over liefde, hoop en het onherroepelijke afscheid heeft zij verder verdiept en uitgebreid. 

De aangrijpende derde symfonie van Gorecki in combinatie met filmprojecties en live camera’s vormen het decor voor de heftige strijd van de tien dansers om samen één te kunnen zijn. In drie delen worden de verschillende stadia van afscheid voelbaar, gevolgd door oorverdovende stilte. 

Centraal staat de brutale theatrale vondst van een verscholen loopband. Linning gebruikt die band als symbool voor het wegtikken van de tijd. Gepassioneerd laten de dansers zich meevoeren, of ploeteren juist voort in tegengestelde richting. De blikken voorwaarts op een gezamenlijke toekomst gericht. De gekwelde omhelzingen onderstrepen echter dat die er nooit zal komen. 

Nanine Linning werkt voor deze nieuwe bewerking samen met de beroemde Russische modeontwerper Irina Shaposhnikova voor de kostuums en videoprojecties door multimedia-kunstenaar Roger Muskee. 
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 35.00
2e rang 30.00
MTK 10% korting 31.50
CJP 1e rang 26.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “De talloze staande orgelakkoorden drukken het duet niet neer, maar tillen het afscheid naar mythische proporties”
de Volkskrant
  “Oogstrelend. De wisselwerking tussen video en dansers ziet er fabuleus uit”
NRC Handelsblad
  “Voor de één zal het symbool staan voor de nasleep van een hevige relationele strijd, een ander zal er de kwetsbaarheid van de mensheid in ontdekken. En voor sommigen is het een ode aan de vaststaande afloop van onze onzekere toekomst... Beweging maakt plaats voor bezieling”
Financieel Dagblad


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief