Data en kaarten

Pie in the Sky

Boost

Theater

Drie oersterke acrobaten tarten op inventieve wijze de zwaartekracht. Met halsbrekende toeren banen ze zich een weg door een bijzondere wereld van wapperende en met lucht volstromende objecten. 

De acrobaten zoeken de grenzen op van wapperende en met lucht volstromende objecten. Deze groeiende omgeving is de speelruimte van een muzikant die aanvullende kracht in het schouwspel blaast met ventilatoren, luchtbuizen en ventielen.

Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten. Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld, of blijkt dat te mooi om waar te zijn?

‘Pie in the Sky’ is een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs waarin het draait om veerkracht en vertrouwen; vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in je omgeving die geen moment hetzelfde is.

Boost Producties
Boost Producties is één van de belangrijkste verkenners op het gebied van het nieuwe circus in Nederland. In alle voorstellingen zijn het fysieke lef, het onderlinge vertrouwen en het ontdekken van grenzen in de mens en de omgeving terug te vinden. Boost Producties kenmerkt zich door een versmelting van toneelbeeld, acrobatiek en theater en voegt daarmee een nieuwe term aan het podiumkunstenbestel toe: BAT: Beeldend Acrobatisch Theater.
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 15.00
2e rang 10.00
MTK 10% korting 13.50
CJP 11.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “De pers schreef over 'Vita', de vorige voorstelling van Boost Producties:”
  “Ademloos genieten”
ilovetheater.nl
  “Vita is bovenal een knap staaltje acrobatiek”
Haarlems Dagblad
  “Knappe acrobatische dans in ingenieus decor dat optimaal wordt benut”
Provinciaalse Zeeuwse Courant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief