Data en kaarten

Pie in the Sky

Boost

Première - beeldend, acrobatisch theater

Theater

Drie oersterke acrobaten tarten op inventieve wijze de zwaartekracht. Met halsbrekende toeren banen ze zich een weg door een bijzondere wereld van wapperende en met lucht volstromende objecten. 

‘Pie in the Sky’ is een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs. Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek worden de spelers continu uitgedaagd. Ze verzinnen de meest inventieve oplossingen om de zwaartekracht te tarten. Een muzikant blaast ondertussen met ventilatoren, luchtbuizen en ventielen aanvullende kracht in het schouwspel.

Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld? Aan hun halsbrekende toeren en het muzikale offensief zal het zeker niet liggen.

In essentie draait om veerkracht en vertrouwen: vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in je omgeving die geen moment hetzelfde is.

Boost Producties
Boost Producties is één van de belangrijkste verkenners op het gebied van het nieuwe circus in Nederland. In alle voorstellingen zijn het fysieke lef, het onderlinge vertrouwen en het ontdekken van grenzen in de mens en de omgeving terug te vinden. Boost Producties kenmerkt zich door een versmelting van toneelbeeld, acrobatiek en theater en voegt daarmee een nieuwe term aan het podiumkunstenbestel toe: BAT: Beeldend Acrobatisch Theater.
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 17.00
2e rang 12.00
MTK 10% korting 15.30
CJP 1e rang 12.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Ademloos genieten”
ilovetheater (over een eerdere Boost productie)
  “Vita is bovenal een knap staaltje acrobatiek”
Haarlems Dagblad (over een eerdere Boost productie)
  “Knappe acrobatische dans in ingenieus decor dat optimaal wordt benut”
Provinciaalse Zeeuwse Courant (over een eerdere Boost productie)


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief