Data en kaarten

Ssst!

Rose Stories & Studio Figur

Familie
2+

In ‘SSST!’ neem je samen met je kind plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijken jullie naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. 

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. SSST! Stil! Want ze hebben een plan. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Maar dan... HOI! Het kleinste jagertje zwaait vrolijk naar de vogel. SSST! Stil! De twee grootste jagers zwaaien met hun netje en... de vogel vliegt weg. Maar de jagers geven niet zo makkelijk op, want ze hebben een plan! Alleen lijkt het kleine jagertje iets anders van plan te zijn…

‘SSST!’ is geïnspireerd op Chris Haughton's succesvolle prentenboek ‘Ssst! We hebben een plan’.

Studio Figur
Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek nemen ze kinderen (en zeker ook volwassenen) mee in prachtige, beeldende voorstellingen. 
Ze vormen een nieuw, poëtisch geluid in het Nederlandse (jeugd)figurentheater. ‘SSST!’ wordt gemaakt met begeleiding van René Geerlings (BonteHond) en in coproductie met ROSE stories. Deze tevens jonge organisatie is met ‘Melk & Dadels’ en ‘Noumi, zusje zeven’ snel uitgegroeid tot een stevige speler, bekroond met de Gieskes-Strijbis Podiumprijs.

Ssst! is een initiatief van de Amsterdamse theaters Bijlmer Parktheater, Internationaal Theater Amsterdam, Theater De Krakeling, Meervaart, Plein Theater en Podium Mozaïek.

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief