Data en kaarten

Rimpelsteeltje

Pieter Tiddens & Marlies Helder

Familie
6+

Theatermakers Pieter Tiddens en Marlies Helder kruipen samen in de huid van Rimpelsteeltje, Grietje, de drie zussen en alle mensen daar omheen. De voorstelling is lief, luchtig en openhartig en raakt aan universele thema’s als familie, opvoeding en relaties, maar ook aan actuele thema’s als eenzaamheid bij ouderen.

In Rimpelsteeltje maken we kennis met Grietje, een stoer meisje dat elke week op bezoek gaat bij haar oma Rimpelsteeltje. Oma wordt steeds vergeetachtiger, maar dat deert Grietje niet. Met oma kun je lekker dansen en plezier maken en het maakt haar niks uit dat ze steeds vergeet waar ze haar sleutels heeft gelaten of niet meer weet hoe ze haar handtas open krijgt. Op een dag is Rimpelsteeltje verdwenen. Terwijl haar drie dochters, elk op eigen wijze een plan van aanpak maken om Rimpelsteeltje terug te vinden, gaat Grietje op zoek.

Rimpelsteeltje is tot stand gekomen vanuit de behoefte van Pieter en Marlies om een voorstelling te maken over dementie. Allebei kregen ze in hun familie te maken met het onderwerp: ingewikkeld, maar het hoort bij het leven. Op de kenmerkende manier van Pieter Tiddens Familietheater brengen zij deze ernstige materie op een lichte wijze over het voetlicht.

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief