Data en kaarten

Hans Visser & Irena Filippova

Rembrandt & De Gouden Eeuw

Muziektheater

Oud-Flairck gitarist Hans Visser en de Russische accordeoniste / zangeres Irena Filippova brengen een muzikale ode aan Rembrandt en De Gouden Eeuw.

Het wordt een fascinerende multimediale theatershow in de lijn van hun vorige show ‘Doctor Zhivago’ (“A highly entertaining evening” – The Guardian). Hun songs worden aangevuld door grootse projecties van de schilderijen van oude Meesters.

Nederland viert in 2019 de onsterfelijkheid van Rembrandt. Het Rijksmuseum toont voor het eerst al zijn werken. Andere musea sluiten aan en het hele jaar door belichten tv-programma’s de beroemde Hollandse meester. Ook oud-Flairck gitarist Hans Visser en de Russische accordeoniste en zangeres Irena Filippova laten zich inspireren door zijn schilderijen en brengen een muzikale ode aan De Gouden Eeuw.

Het wordt een fascinerende multimediale theatershow in de lijn van hun vorige programma ‘Doctor Zhivago’, dat tot in Engeland triomfeerde. “A highly entertaining evening”, aldus The Guardian. In hun songs leggen ze parallellen met het heden, versterkt door grootse projecties van de schilderijen van de oude Meesters.
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75
CJP 1e rang 13.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief