Data en kaarten

Melk & Dadels

ROSE Stories & Daria Bukvic

Theater

Met haar authentieke combinatie van humor en ernst, creëerde regisseur Daria Bukvic samen met ex-parlementariër en schrijver Tofik Dibi een zelfbewuste kijk in de Marokkaans-Nederlandse cultuur die niet eerder werd vertoond. 

‘Melk & Dadels’ werd na haar première in 2018 vol lof ontvangen door pers en publiek en is wegens grote vraag opnieuw te zien in theaters.

‘It’s a man’s world’ is wat veel mensen denken over de Marokkaanse gemeenschap. ‘Melk & Dadels’ brengt daar voorgoed verandering in met de rauwe, persoonlijke en speelse getuigenissen van de vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices Soumaya Ahouaoui, Kyra Bououargane, Fadua El Akchaoui en Nora el Koussour.

Hun verhalen zijn hard en duidelijk over de pijn die leeft in de Marokkaanse én de Nederlandse culturen, maar ook zacht en kwetsbaar over de vreugde.
 

 

Rode zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 26.00
2e rang 21.00
3e rang 16.00
MTK 10% korting 23.40
CJP 1e rang 19.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een uitmuntende cast.. borduurt voort op de succesformule van Nobody home. Het levert een nog scherpere voorstelling op die door de zorgvuldige opbouw de vinger op de zere plek weet te leggen.”
Theaterkrant
  “Een voorstelling met een warm kloppend hart. Die moest worden gemaakt en moet worden gezien.”
NRC Handelsblad
  “Keer op keer volgt er een bulderlach uit de zaal. Aan alles voel je dat hier een gevoelige snaar wordt geraakt.”
8Weekly
  “Het is puur genieten van het enorme enthousiasme van de sterke cast en de uiterst intelligente regie.”
Scenes
  “Het is echt een aanrader voor iedereen, van elke nationaliteit en afkomst.”
Naila El Achkar (bezoeker)


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief