Data en kaarten

Wie niet weg is, is gezien!

Ryan Djojokarso/Korzo Producties

Familie
6+

Kom je verstoppertje spelen? Met Josje die van auto’s houdt, Anton die zich graag als Assepoester verkleedt en Seth die stiekem verliefd is op Frank? ‘Wie niet weg is, is gezien!’ is een speelse dansvoorstelling over geaccepteerd willen worden, ook als je anders bent dan de rest.

Ryan Djojokarso maakt speelse, grappige en ontroerende voorstellingen waarin hij dans vermengt met sport en spel. Ditmaal spelen we verstoppertje. Met Josje die van auto’s houdt en met Anton die zich graag als Assepoester verkleedt, met vechtersbaasje Kim en huilebalk Seth die het liefste met Frank speelt omdat hij stiekem een beetje verliefd op hem is. 

Ze verstoppen zich voor de rest en willen liever niet gevonden worden, omdat ze bang zijn te worden uitgelachen of gepest. ‘Wie niet weg is, is gezien!’ gaat over het geaccepteerd willen worden, ook als je denkt dat je niet cool bent of andere gevoelens hebt. Een dansend sprookje over anders zijn en vooral dat het helemaal oké is om jezelf te zijn.

Dus wees niet bang en kom tevoorschijn!
 

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief