Data en kaarten

The Bright Side Of Life

New Dutch Connections & Theater Utrecht

Selectie Nederlandse Toneeljury 2018

Theater

‘The Bright Side of Life’ is een lichte én aangrijpende voorstelling met live muziek over een acteur die zijn geliefde thuisland moet ontvluchten en in Nederland opnieuw begint: inburgeren en op zoek naar nieuw publiek. Theatermaker en acteur Bright Richards gebruikte zijn eigen verhaal als inspiratie: “Niet daar waar je vandaan komt, maar waar het goed met je gaat, is je thuis.”

Inmiddels ondersteunt hij zelf nieuwkomers, onder andere via deze voorstelling. In 2017 ontving Bright met New Dutch Connections de prestigieuze Gieskes-Strijbis Podiumprijs, omdat hij “als eigenzinnig theatermaker bruggen bouwt tussen mensen die elkaar nog niet kennen”.

‘The Bright Side of Life’ werd gekozen in de selectie van Het Theaterfestival 2018: “Indrukwekkend… Mooi is ook hoe hij een parallel trekt tussen zijn eigen vlucht en de grotere bewegingen die er in de wereld gaande zijn”. 
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
CJP 1e rang 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een mooi portret van iemand die zijn optimisme weigert te verliezen en tegelijk een oproep om met elkaar de schouders eronder te zetten.”
Theaterkrant
  “Zoekt en vindt een nieuwe vorm van geëngageerd theater en dat is zeldzaam in het huidige toneel.”
NRC Handelsblad


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief