Data en kaarten

Geel

2-ater producties / Mime wave

Deze voorstelling is onderdeel van 'Familiefestival Kleurrijk’

Familie
2+

Het publiek wordt meegenomen in een gele wereld waarin alles, maar dan ook echt alles, geel is. De bezoekers zitten zelfs op gele kussentjes. Met mimespel komen allerlei grappige gele bewoners tot leven. 

Geel is de kleur van de zon en van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen.

De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie. Het is genieten in de gele stad, totdat blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.

Familiefestival KLEURRIJK vindt plaats op 3 locaties in het theater. Een theatrale kunstbeleving in de foyer en drie voorstellingen in twee verschillende zalen. 
Ontdek de wereld van theater en kunst

Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In KLEURRIJK kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.

Al in de foyer begint de ontdekkingsreis: Bezoekers onthullen een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Kleine en grote kunstenaars spelen met de meest fantastische objecten in dit magisch groeiende museum. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel, net als de acteurs uit de voorstelling Het grote kleurenballet, en maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij met je gezin de hoofdrol speelt!  

Lees verder

 

Rode Zaal - Toneel op toneel

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief