Data en kaarten

Jeroen Leenders

19/20_2.0_beta

Inclusief supportact Jasper van der Veen

Cabaret

Jeroen Leenders houdt zijn publiek gefocust door zijn snelle, energieke en ruige stijl. Geen thema, geen cabaret, geen maatschappelijke boodschap. De Vlaming speelt gewoonweg een hele lange comedyclub-set. 

Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter: wat alle rode draden hadden kunnen zijn. Op een bepaald moment beslist hij dat het klaar is en gaat vervolgens weer naar huis.

‘Jeroen_Leenders_19/20_2.0_beta’: een solo gemaakt van beproefd materiaal. De show vormt zich echter pas op het podium. Een vorm waarin Jeroen zich thuis voelt. Voor het eerst wil hij zich volledig tonen aan zijn publiek.

Na het aan- en afkondigen van zijn supportact, Jasper van der Veen, speelt Jeroen een lange set met  hoge energie en snelheid. Jasper is de winnaar van de jury- en publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2019.

"Zo overtuigend en soepel als hij op het toneel staat, pakt hij het publiek direct in. Fysiek en mimisch is Jasper heel expressief. Hij schakelt knap en razendsnel van situatie naar situatie. Jasper van der Veen is een zeldzaam podiumbeest." - Jury BNNVARA Leids Cabaret Festival
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75
CJP 1e rang 13.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief