Data en kaarten

ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All Over - Acts of Love

Première

Dans

Dans en taal vinden elkaar in de zoektocht naar liefde.

Unieke combi-tickets met korting onderaan deze pagina! 

Choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten en regisseur Marcus Azzini bewonderen elkaars werk. In ‘All Over – Acts of Love’ komt die bewondering samen in een flirt tussen twee theaterdisciplines.

In ‘All Over – Acts of Love’ geven dansers en spelers zich over aan de liefde. Er vindt een ontmoeting plaats tussen twee vreemden die elkaar al jaren lijken te kennen. Ze worden verliefd in een grote stad, tegen de achtergrond van een wereld die verwoest dreigt te raken. Hoe gaan we om met liefde in een wereld die steeds duidelijker aangeeft dat het zo niet langer gaat?

Hannah van Wieringen schrijft dialogen waarin wordt afgetast, gedacht en gevoeld. Emio Greco en Pieter C. Scholten creëren een choreografie. Regisseur Marcus Azzini brengt alles samen in een door Theun Mosk ontworpen ruimte, waarin lichaam en taal elkaar vinden zonder voor elkaar onder te doen. Beiden gaan ver in hun drift tot totale overgave.   
 
Voor Azzini komt deze staat van liefde het dichtste bij. Liefde als iets dat je doet, een serie handelingen. Het vraagt om een bereidheid, een beschikbaarheid die niets te maken heeft met ideeën of vaste structuren. Liefhebben is een aaneenschakeling van momenten van overgave. En hoewel een moment per definitie van voorbijgaande aard is, maakt dat de liefde niet minder waard.  
 
Greco en Scholten zijn choreografen met een groot gevoel voor theatraliteit. Azzini is een regisseur met een bijzondere interesse in de lichamelijkheid van spel. In hun werk zoeken ze allen naar de betekenis van het lichaam in deze tijd. Het motief Lichaam in Opstand van ICK Amsterdam en Hoe nu mens te zijn? van Toneelgroep Oostpool vinden elkaar in deze bijzondere samenwerking.  

ICKFEST
Huisgezelschap ICK Amsterdam, platform voor de hedendaagse dans, en de Meervaart presenteren voor de derde keer het ICKFEST in Nieuw-West: een driedaags dansFESTijn met premières, spannend werk van talentvolle makers, uitdagende workshops, experimentele popups en afterparty!

Bekijk de gehele programmering van het ICKFEST via deze link.

Nu, €5 korting bij aanschaf van een kaartje voor All Over - acts of love én Schaamteloos. 
optie 1: Boek hier je combiticket voor All Over op 25 oktober en Schaamteloos op 26 oktober. 
optie 2: Boek hier je combiticket voor All Over op 26 oktober en Schaamteloos op 26 oktober (aansluitend).

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
3e rang 20.00
MTK 10% korting 27.00
CJP 1e rang 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief