Data en kaarten

ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All Over - Acts of Love

Dans

Dans en taal vinden elkaar in de zoektocht naar liefde.

Choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten en regisseur Marcus Azzini bewonderen elkaars werk. In ‘All Over – Acts of Love’ komt die bewondering samen in een flirt tussen twee theaterdisciplines.

In ‘All Over – Acts of Love’ geven dansers en spelers zich over aan de liefde. Hannah van Wieringen schrijft vijf liefdesduetten en Emio Greco en Pieter C. Scholten creëren de choreografie. Regisseur Marcus Azzini brengt alles samen in een door Theun Mosk ontworpen ruimte, waarin lichaam en taal elkaar vinden zonder voor elkaar onder te doen. Beiden gaan ver in hun drift tot totale overgave.

ICKFEST
Huisgezelschap ICK Amsterdam, platform voor de hedendaagse dans, en de Meervaart presenteren voor de derde keer het ICKFEST in Nieuw-West: een driedaags dansFESTijn met premières, spannend werk van talentvolle makers, uitdagende workshops, experimentele popups en afterparty!

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
MTK 10% korting 27.00
CJP 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief