Data en kaarten

ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All Over - Acts of Love

Première

Dans

Toneelgroep Oostpool en dansgezelschap ICK Amsterdam slaan de handen ineen voor een unieke voorstelling waarin dans en taal elkaar vinden in een zoektocht naar liefde.

Unieke combi-tickets met korting onderaan deze pagina! 

All Over – Acts of Love combineert de taal van tekstschrijver Hannah van Wieringen met hedendaagse dans in een choreografie van Emio Greco en Pieter C Scholten (ICK Amsterdam). Marcus Azzini (Toneelgroep Oostpool) tekent voor de regie. 

Choreografen Emio Greco & Pieter C. Scholten en regisseur Marcus Azzini bewonderen elkaars werk. In All Over – Acts of Love komt die bewondering samen in een voortdurende flirt tussen twee theaterdisciplines: zes dansers en twee spelers geven zich over aan de bewegingen van de liefde. Het motief Lichaam in Opstand van ICK Amsterdam en Hoe nu mens te zijn? van Toneelgroep Oostpool vinden elkaar in deze bijzondere samenwerking.

VERLIEFD IN EEN VERWOESTE WERELD
Er vindt een ontmoeting plaats tussen twee vreemden - Ludwig Bindervoet en Kendrick Etmon (Allemaal Mensen) - die elkaar al jaren lijken te kennen. Ze worden verliefd in een grote stad, tegen de achtergrond van een wereld die verwoest dreigt te raken. Hoe gaan we om met liefde in een wereld die steeds duidelijker aangeeft dat het zo niet langer gaat? 

All Over wil zeggen: wat als alles voorbij is en de wereld echt op is? Maar het betekent ook ‘all over each other’. Acts of love verwijst naar de liefde als een serie handelingen. Iets wat je doet, misschien nog wel meer dan iets wat je voelt.

Greco en Scholten zijn choreografen met een groot gevoel voor theatraliteit. Azzini is een regisseur met een bijzondere interesse in de lichamelijkheid van spel. In All Over - Acts of Love zoeken ze allen naar de betekenis van het lichaam in deze tijd. 

Marcus Azzini: “Deze voorstelling gaat over twee mensen die voor elkaar vallen – en toevallig mannen zijn. Na gesprekken met choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten en schrijfster Hannah van Wieringen besefte ik dat dit een positief stuk moet worden waarin de mannenliefde een keer niet wordt geproblematiseerd. Met All Over – Acts of Love wil ik gewoon een mooi liefdesverhaal vertellen.” 


ICKFEST
Huisgezelschap ICK Amsterdam, platform voor de hedendaagse dans, en de Meervaart presenteren voor de derde keer het ICKFEST in Nieuw-West: een driedaags dansFESTijn met premières, spannend werk van talentvolle makers, uitdagende workshops, experimentele popups en afterparty!

Bekijk de gehele programmering van het ICKFEST via deze link.

Nu, €5 korting bij aanschaf van een kaartje voor All Over - acts of love én Schaamteloos. 
optie 1: Boek hier je combiticket voor All Over op 25 oktober en Schaamteloos op 26 oktober. 
optie 2: Boek hier je combiticket voor All Over op 26 oktober en Schaamteloos op 26 oktober (aansluitend).

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 30.00
2e rang 25.00
3e rang 20.00
MTK 10% korting 27.00
CJP 1e rang 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief