Data en kaarten

CHRONOS, Christian Guerematchi e.a.

What's Cooking at ICK?

Dans

De zondag van dansfestijn ICKFEST staat in het teken van 'What's Cooking at ICK?': een presentatie van meeslepend werk van CHRONOS, Christian Guerematchi, Elisa Zuppini, Karel Tuytschaever, Moreno Perna, Urban Heroes en de juryselectie van het New Italian Dance platform.

Met onder andere:

The sea is where you think it is
CHRONOS


“We zijn onze keuzes”. Deze woorden van Jean-Paul Sartre weerklinken in ‘The sea is where you think it is’: een dansvoorstelling die tot stand komt in het hier en nu. Ieder moment van het leven biedt eindeloos veel mogelijkheden en keuzes om te maken. Wat weerhoudt ons van het kiezen van het onverwachte, het beslissen tot iets nieuws? Het jonge, Amsterdamse danscollectief CHRONOS toont het publiek de potentie van keuzes en laat iedereen vrij daarin mee te spelen.

White noise
CHRISTIAN GUEREMATCHI & GUILLERMO BLINKER


Het duet 'White Noise' is een cross-over tussen dans en spoken word, waarin zowel het ‘zwarte’ lichaam als de ‘zwarte’ stem centraal staan. Christian Guerematchi en Guillermo Blinker (OTION) onderzoeken hoe de dominante normen en waarden van een cultuur het eigen geluid van het individu beïnvloeden. Theaterkrant noemde het een “krachtig statement over racisme en zelfhaat”.

Guerematchi liet zich voor zijn choreografie inspireren door Blinkers krachtige gedichten, die op vloeiende wijze worden gecombineerd met zang.

ICKFEST
Huisgezelschap ICK Amsterdam, platform voor de hedendaagse dans, en de Meervaart presenteren voor de derde keer het ICKFEST in Nieuw-West: een driedaags dansFESTijn met premières, spannend werk van talentvolle makers, uitdagende workshops, experimentele popups en afterparty!

 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
CJP 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief