Data en kaarten

Zwijnenstal

Theater Sonnevanck / Nederlandse Reisopera

Familie
8+

Een spannende muzikale komedie over de allerbeste boerderij, met de aller-gelukkigste dieren ter wereld.

Overal zingt het wonderbaarlijke verhaal rond over de gelukkige en altijd lachende dieren van de Dierenboerderij, die hun boer hebben verjaagd en nu alles zelf doen. Zingend werken ze op hun eigen land. Ze stellen hun eigen Regels op, beslissen alles samen en iedereen doet waar hij of zij het beste in is. Dus Knokker, het sterke paard, bouwt en sjouwt terwijl de slimme varkens Admiraal en Hagel heel belangrijke gesprekken voeren. Zonder De Mens is iedereen gelijk, toch?
 
Dan, opeens, verdwijnt Hagel. De Regels veranderen, zonder dat erover gestemd wordt. Waarom klinkt de muziek van de dieren steeds droeviger, ze zijn toch nog steeds eigen baas? En wie is dat onbekende schaap dat opeens verschijnt?
 
Zwijnenstal is een spannende, humoristische familievoorstelling met heel veel livemuziek. Over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt.

Tekst & regie: Marije Gubbels, Spel & zang: Ilse Warringa, Rop Verheijen, Freek den Hartogh en Whitney Sawyer, Livemuziek: Robbrecht Van Cauwenberghe en Frank Stukker
 

 

Blauwe zaal

Extra bij deze voorstelling:

Verjaardagsfeestje

Een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. Er wordt een speciaal hoekje gereserveerd waar u met de kinderen taart kunt eten, cadeautjes kunt uitpakken en/of naar een workshop gaan. De Meervaart heeft een verrassing voor de jarige. Klik hier voor meer informatie / opgeven.

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 15.00
MTK 10% korting 15.75
CJP 1e rang 13.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Zwijnenstal is muziektheater voor het hele gezin, z√≥nder dat de boodschap verloren gaat. (...) niemand heeft nog een reden om niet te gaan.”
Volkskrant
  “Met vier geweldige acteurs en twee muzikanten, die van Bach naar marsmuziek, van chanson naar country schakelen, maken Theater Sonnevanck en De Nederlandse Reisopera tijdloos muziektheater.”
Theaterkrant
  “Wat een geweldige acteurs en muzikanten spelen in deze voorstelling, zeg! We zijn onder de indruk. (...) Het is ontzettend gaaf om te zien hoe een acteur zo vlekkeloos van de ene in de andere rol overstapt, zonder dat de kinderen dit echt in de gaten hebben. (...) Ze vonden het een geweldig voorstelling!”
Kidsproof
  “Marije Gubbels toont hoe snel democratie kan omslaan naar totalitarisme. Rop Verheijen steelt de show als de verpersoonlijking van het kwaad”
NRC


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief