Data en kaarten

The Legends

Swingin' in New Orleans

Muziek

Nummers als ‘Mac the Knife’, ‘Petite Fleur’ en natuurlijk ‘When the Saints Go Marching In’ kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen. Swing mee met ‘Swingin’ in New Orleans’! 

We reizen af naar het zuiden van Amerika, naar de bakermat van de jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn straatparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino.

In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends, onder leiding van trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen het publiek in hun eigen eenvoudige maar sfeervolle nachtclub. De meesterlijke band brengt een traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 19.50
2e rang 14.50
MTK 10% korting 17.55
CJP 1e rang 14.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!”
NRC Handelsblad over 'Louis!'
  “Een muziekervaring die je moet ondergaan, geweldig!”
Cultuurpodium over 'Billie!'


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief