Data en kaarten

Meneertje Meer

TG. Winterberg / STIP theaterproducties

Familie
3+

Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar en ouder, over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat.

Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf, maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Dan wil Meneertje Meer niets meer.

'Meneertje Meer' is winnaar van de Zilveren Krekel 2018 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie. “Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling”, aldus de jury “Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing… Een razend knappe voorstelling voor 3+ waarin de allerkleinsten maar ook iets oudere kinderen hun eigen gedrag subtiel gespiegeld zien. Om over ons volwassenen maar helemaal te zwijgen.”

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 8.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Het publiek komt ruim veertig minuten ogen en oren tekort... lachsalvo''s van jong en oud.”
Theaterkrant
  “Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling. (...) Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing. (…) Een razend knappe voorstelling voor 3+ waarin de allerkleinsten maar ook iets oudere kinderen hun eigen gedrag subtiel gespiegeld zien. Om over ons volwassenen maar helemaal te zwijgen.”
Jury (winnaar Zilveren Krekel)


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief