Data en kaarten

Decemberdagen

Helen Kamperveen, Manouschka Zeegelaar Breeveld e.a.

Theater
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

In ‘Decemberdagen’ treffen een moeder en haar twee volwassen dochters elkaar om nog één keer samen kerst te vieren in het ouderlijk huis. Als vanouds is er kerstbrood uit Suriname en is het huis feestelijk verlicht. Toch is alles anders. 

  “Een geheim dat in een prettig tempo en met een ongeforceerde flashback wordt ontrafeld”
Dagblad van het Noorden
  “Gevoelig en met humor neergezet”
Dagblad van het Noorden
  “Langzaam laat auteur Esther Duysker de waarheid als splinters uit het verleden, los gewrikt door meningsverschillen, in het rond spatten”
NRC
  “Decemberdagen gaat niet alleen over het afscheid nemen van een familielid, maar over afscheid nemen als een doorlopende oefening in het leven: van ideeën die we hebben over onze familie, over onszelf, over de plek waar we vandaan komen en over de geschiedenissen waarin we – soms ongewild – een rol spelen”
Het Parool
  “Regisseur Jette Derlagen slaagt erin steeds te balanceren tussen de warmte die de drie vrouwen voor elkaar en hun gedeelde herinneringen voelen, en de pijn die hieraan verbonden zit”
Theaterkrant




Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief