Data en kaarten

Vijand van het volk

Theatergroep Suburbia

Theater

Aangrijpend, spannend, oergeestig en nog steeds actueel: de Noorse schrijver Henrik Ibsen schreef ‘Vijand van het volk’ in 1882. Deze moderne klassieker over corruptie en milieuvervuiling is nu op tournee in de eigentijdse en veelbesproken bewerking van de Schaubühne Berlin. 

Theatergroep Suburbia speelde deze versie van ‘Vijand van het volk’ eerder al met groot succes voor het eerst in Nederland en ontving een sterrenregen in de media. Nu komt de langverwachte reprise, gespeeld door een nieuwe generatie topacteurs.

‘Vijand van het volk’ gaat over politieke intriges, fake news en integriteit. Zet de klokkenluider Thomas Stockmann zijn jonge gezin en zijn carrière op het spel voor zijn idealen? Zullen zijn familie en vrienden hem steunen of laten ze hem keihard vallen?
 

 

Rode zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Deze voorstelling bevat een inleiding en wordt verzorgd door de regisseur, een muziekdeskundige of een theater/dansspecialist. Aanvang is 3 kwartier voor de voorstelling en aanmelden is niet nodig.

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
3e rang 15.00
3e rang 15.00
MTK 10% korting 22.50
CJP 1e rang 18.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Regisseur Albert Lubbers en zijn acteurs bewijzen overtuigend dat idealen fragiel zijn, en het waard zijn om te worden verdedigd.”
Theaterkrant
  “Xander van Vledder speelt Ibsens beroemde vierde akte op indrukwekkende wijze.”
de Volkskrant
  “Vijand van het volk is een actueel klokkenluidersdrama vol schwung en sfeer.”
Trouw
  “De tekst is scherp en snedig, en alle acteurs zijn ijzersterk.”
1eRang


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief